![]() ![]() Potatissallad med vita bönor![]() En perfekt buffésallad! Lagom bred i smaken för att passa till en rad tillbehör. God till grönsaker, ostar, bröd, kallskuret, fågel eller lammstek... Du behöverReceptet är för 4-6 personer.
Gör så här:Skala och koka potatisen i saltat vatten tills den är mjuk men fortfarande har kvar sin fasthet. Låt potatisen svalan så den går att skära och dela den sedan i bitar. Medan potatisen svalnar: Skala och skiva löken. Blanda samman de övriga ingredienserna i en skål. Vänd försiktigt ihop bönor, dressing, lök och potatis i en skål. Smaka av med salt och svartpeppar. Låt stå svalt, gärna några timmar, så smakerna hinner utvecklas. Lägg upp i serveringsskål och klipp över lite gräslök. Ska salladen serveras först nästa dag kan du blanda ner rödlöken och gräslöken först någon timme före servering för att den inte ska bli tråkig. ![]() ![]() ![]()
|
|